Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Есил Дюран смени коренно визията за рождения ден – чукна 50 с вид на момиченце (Снимки):

Есил Дюран смени коренно визията за рождения ден – чукна 50 с вид на момиченце (Снимки):

Есил Дюран е сред най-добре изглеждащите ни фолк-звезди. Вчера певицата събра на едно място оперни певици и свои колежки от “Пайнер”, а поводът бе  50-годишнината ѝ.

Снощи Есил отбеляза двоен празник – юбилея си и промоция на нов видеоклип. 

Есил с бретон

Специален оперен поздрав поднесоха трио Bella Voice, предвождано от Росица Павлова – Инджева.

Самата Есил показа превъзходна форма танцувайки със съпруга си Борис Павлов.

Есил Дюран

На партито присъстваше и братът на Есил. На личния си празник Дюран изнесе емоционална и вдъхновяваща реч и учудващо не попя за гостите си. Затова пък представи новия си необичаен проект. Певицата възроди песента „Аз те мисля, Родино”, изпълнявана някога от Лили Иванова и неиздавана никога. 

Песента е посветена на Възродителния процес и участието на Есил и нейното семейство в „Голямата екскурзия”. Музиката е на известния композитор и пианист Янко Миладинов, а текстът е на поета Павел Матев. На премиерата специално дойде и композитора на парчето – Янко Миладинов заедно със сина си Атанас. 

Сред гостите бяха народната певица Славка Калчева и някогашната сексбомба на попфолка Гергана, която мнозина не можаха да познаят. Евгени Минчев и много близки приятели на рожденичката уважиха партито в столичния ресторант Esterhasi. 

Гергана

От категорията