Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Деси Цонева облече рокля назаем за сватбата и кецове за 2,5 бона – още снимки от събитието (Снимки):

Деси Цонева облече рокля назаем за сватбата и кецове за 2,5 бона – още снимки от събитието (Снимки):

В събота Деси Цонева се венча за любимия си Явор Стефанов на тайна церемония , както вече писахме от ЗаЖената. Събитието бе изненадващо за всички, дори за приятелите на Деси, защото на церемонията бяха поканени буквално шепа хора.

Булката носеше приказна бяла рокля с воал, а специално за сватбата бе обула кецове с пера, които по информация на жълтите медии струват над 2 хиляди лева!

Дъщерята на Митко Цонев сподели с приятелите си в социалната мрежа снимки от подписването, което успя да запази в тайна и от медиите. Единствено пред “ШОУ” тя проговори, само ден след значимата дата в нейния живот.

Вижте какво сподели тв водещата за най-важния ден в живота си: 

– Честито, Деси! С Явор сключихте граждански брак и успяхте да го запазите в тайна до самото му осъществяване… 

- Всичко премина съвсем нормално! Единствените хора, които бяхме на сватбата, сме аз, Явор, нашият кум Иван Манчев, моята най-добра приятелка Марго, синът ми и майка ми. Никой друг. Не е имало тържество, само подписване. Зрелищното тържество ще е догодина, когато ще сключим и църковен брак. Сега прецених, че бременна не ми се жени втори път, няма да мога да се забавлявам както аз си знам. (смее се) 

Деси Цонева булка

– Как се спря на Шеф Манчев за кум? 

- Той е най-добрият приятел на моя съпруг, той го избра. Аз пък се спрях на моята приятелка. 

– Как дойде предложението да се ожените? 

- Предложи ми на нашата втора годишнина. Бяхме във Флоренция и още на първия ден след събуждането ни стана и ми подари пръстена. Не е кой знае какво… 

Деси Цонева сватба

– Догодина на сватбеното тържество пак ли ще те видим със сватбена рокля? 

- Тази рокля, с която подписахме в събота, не беше моя. Тя е на моята приятелка Глория Петкова, която се ожени в нея, също бременна в шестия месец. Когато й споделих, че ще се женя, тя ми даде идеята да облека роклята. Пробвах я уж на шега и взех, че си я харесах. Иначе нямах намерение въобще да съм с булчинска рокля. Но по-добре стана така, че я сложих, тъй като това направи по-магически целият ден. 

Догодина ще съм с много интересна рокля на известна марка, които в момента са лидер в сватбените рокли. Ще е много изрязана и брутална! (Смее се).

Деси Цонева и Явор

От категорията