Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Меган Маркъл за кръщенето избра стилна рокля на известна марка и отново наруши правилата на кралското семейство

Меган Маркъл за кръщенето избра стилна рокля на известна марка и отново наруши правилата на кралското семейство

Меган Маркъл претърпя истинска стилова трансформация, откакто е жената до принц Хари. Изискана и обрана, в повечето случаи тя се вписва идеално в дрескода на кралските събития.

С някои изключения, разбира се. Но невинаги всичко, което виждаме, е такова, каквото трябва да бъде.

За кръщенето на сина си Арчи на 6 юли херцогинята на Съсекс избра красива, бяла рокля на Dior, в комбинация с шапка в същия цвят и диамантени обеци на Cartier на стойност 15 хиляди долара, с които бе и на сватбата с принц Хари миналата година.

Но не цената на бижутата е това, което направи най-голямо впечатление, а марка на тоалета за кръщенето.

В британския кралски двор има едно неписано модно правило – за важни събития се избират дрехи на английски дизайнери – било то световноизвестни (като любимия на Кейт Alexander McQueen) или малки модни къщи, които моментално стават хит, след като някоя херцогиня избере тяхна рокля.

Маркъл обаче реши да не следва стъпките на Мидълтън и избра френската класика в лицето на Dior. Разбира се, това не е голям грях за херцогинята, но е поредното доказателство, че тя пише свои правила, които се различават най-вече от тези на Кейт.

От категорията