Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Деси Цонева вече избра име за бебето – ето как ще се казва момиченцето ѝ:

Деси Цонева вече избра име за бебето – ето как ще се казва момиченцето ѝ:

След като Деси Цонева вдигна изненадващо сватба през уикенда (припомняме ви, че дъщерята на Митко Цонев се омъжи в събота за приятеля си Явор Стефанов, а на церемонията присъстваха само шепа най-близки хора), репортерката от “На кафе” поднесе и втора изненада. Деси разкри, как ще се казва бъдещото ѝ бебче .

Както е известно, красивата брюнетка очаква момиченце.

 

При това бъдещата майка е избрала цели две имена – малката наследничка на фамилията ще се казва Димана, но това ще бъде второто й име.

Първото все още се пази в тайна.

Деси Цонева булка

В скорошно телевизионно интервю репортерката в “На кафе” призна още, че се е оженила с рокля на заем. Взела бялата дреха от Глория Петкова, която също се ожени бременна миналата година. 

Припомняме, че двете бяха заедно в къщата на “Биг Брадър”, където се заформи и приятелството им. Когато разбрала, че Деси стяга сватба, Глория, която също стана майка на дъщеричка, веднага й заела тоалета.

Деси Цонева сватба

Деси Цонева и Явор Стефанов се венчаха в скромна церемония през уикенда, а голямото тържество и меденият месец ще бъдат догодина.

От категорията