Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Ето какви ги върши Софи Маринова след развода – добре ѝ понася (Снимки):

Ето какви ги върши Софи Маринова след развода – добре ѝ понася (Снимки):

На Софи Маринова определено не ѝ върви в любовта. Едва 5 месеца след пищната сватба за чудо и приказ, която вдигнаха двамата с Гринго, Софка е отново необвързана – вече официално, както се разбра. 

Интересно е обаче как се справя ромският славей без любимия до себе си.

Именно това ще ви покажем – може би дори ще се изненадате.

Отговор на въпроса какви ги върши след раздялата даде самата изпълнителка в социалните мрежи.

Софи Маринова наргиле

Докато някои от почитателите й мислеха, че ромската перла ще се депресира от развоя на събитията в личния й живот, други бяха сигурни, че тя бързо ще превъзмогне обстоятелствата. Очевидно е, че вторите се оказват прави!

Софи Маринова след развода

На една от последните снимки, които Софка е качила в мрежата, е видно колко добре си изкарва с наргиле в ръка . А посланието, което отправя, е повече от потвърждение за това, че емоционалното й състояние е много добро.

Софи Маринова на сцената

“Толкова е просто да бъдеш добър човек. Трябва само да се поставиш на мястото на другия човек, преди да започнеш да го съдиш”, цитира чужда мисъл в профила си певицата, за която явно нуждата от баланс в този момент е от първостепенно значение.

От категорията