Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Ново двайсет: Алена предрекла развода на Софи и Гринго, а Преслава и Павел са виновни!

Ново двайсет: Алена предрекла развода на Софи и Гринго, а Преслава и Павел са виновни!

След като раздялата между Софи Маринова и Гринго вече е факт, при това само 5 месеца след шумната и пищна сватба, всички се питат кой е виновен. Една невероятна теория изтъкна не кой да е, а  Алена .

Още преди да сключат брак раздялата на Софка и Тодор Давидов била предначертана от звездите, заяви топ-астроложката ни.

Софи и Гринго

„Раздялата им беше заложена и съм го написала въпреки многото им сходства.

Раздялата им беше „планирана“ от звездите след края на юли тази година. Разводът е факт преди рождения ден на Гринго, който е носител на трудности и изявена агресия. Насилието преди развода спрямо Софи щеше да е бледа репетиция спрямо насилието, на което щеше да е подложена след рождения му ден.

Спасила се е горката, да се радва. Пет месеца й стигат. Както бях написала в прогнозата си за тяхната сватба, заради Марс, управителя на деня на бракосъчетанието, ще прехвърчат искри, преминаващи в бури. Вторник, ден на Марс, ги орисва на емоции до агресия в брака.

Раздялата им е ускорена, колкото и невероятно да звучи, и от скъпите им халки със „зашеметяващ дизайн“, на които имената им са изписани уж с черни диаманти. Ударението е на черното, погребало брака им в неговия зародиш“, казва Алена за брака на Софи и Гринго.

Алена

Освен това астроложката коментира, че и изборът на кумовете Павел и Преслава не е бил правилен. „Безброй пъти съм писала, че хора, живеещи на партньорски начала, не бива да кумуват. Това пречи на брака на кумците. Преслава не е семейна, но е кумувала заедно със своя приятел. Нейното кумство не с приятел, с когото нямат отношения, а с интимен партньор, без гаранция, че ще останат заедно, е друга причина за развода“, казва още Алена за раздялата на Гринго и Софи Маринова, пише “България днес”.

Павел и Преслава

От категорията