Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Страшна диагноза. Докторите вдигнаха ръце. Тъжни новини за Венета Райкова

Страшна диагноза. Докторите вдигнаха ръце. Тъжни новини за Венета Райкова

Венета Райкова успя да пребори тежко заболяване

Венета Райкова сподели, че в продължение на 30 години се е борила с рядко, но тежко заболяване, което нито един лекар не успял да диагностицира и да приложи подходящо лечение.

Развръзката била положителна едва миналата година, когато блондинката се запознала с младия специалист Стивън Нинов.

Единствено той успял да я излекува от нечовешкото главоболие, което ежедневно присъствало в почти целия й съзнателен живот.

Докато колеги на Нинов плашели Венета Райкова със страховити съмнения и предположения за тумори, единствено той успял да я излекува и при това без лекарства, пише „Ретро“.

„Искам отново да изразя благодарността си към него и да му пожелая да е жив и здрав, както съм  и аз благодарение на него! Често отивам в клиниката в „насипно“ състояние и си тръгвам след минути без болки! 30 години страдах от много силно и нетърпимо главоболие, два пъти са ми правили ЯМГ и не са откривали причината. Точно за две минути той успя да ме излекува и дори без хапчета, мазила или някаква рехабилитация. Този лекар успя да премахне и болките в кръста, в гърба и куп други мои оплаквания Методът, по който работи, е уникален. Той е чудодеец“, споделя Венета Райкова за доктора, който е върнал радостта в живота й.

От категорията