Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Ултраскандал: Софи Маринова изневерявала на Гринго с…

Ултраскандал: Софи Маринова изневерявала на Гринго с…

Връзката на певицата с Гринго е драматична от самото начало. Двамата няколко пъти се разделяха заради ревностните изблици на Давидов.

Преди три години ромската перла се оплака публично, че мачото я е пребил.

Сега, след сватбата дълго време Софи Маринова носи гипс на счупена ръка и така ходеше по участия.

Според пикантна клюка ширеща се из ромските кръгове бившият й вече съпруг Тодор Давидов-Гринго й е посегнал защото имал сериозни съмнения, че любимата му кръшка с чичо му.

Скандалът се разразил, след като айтозлията изловил благоверната си жена да чати с чичо му. Макар че в съобщенията нямало нищо смущаващо, Гринго изпаднал в яростна ревност и с един удар счупил ръката на половинката си, пише lifeonline.bg.

Латиноамериканските сериали в отношенията с роднините на ромката са всеизвестни, припомнете си, че тя се залюби с доведения си син Дачо на по-предишния си мъж Петърчо. След развода, Дачо и Софка искаха да се оженят, но Петър ги заплаши с линч и така брака между роднините беше осуетен.

Само преди две седмици Софи смени името си в личната си карта с това на Давидов, а сега вече са разведени официално. Гринго излезе наяве в интернет с видео за да съобщи, че наистина семейството им е минало, като потвърждава че имали поне 60 скандала, което прави за 4 месеца брак пердах всеки ден.

 

От категорията