Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Зодиите, които ги очакват МАГИЧЕСКИ промени през АВГУСТ: романтика, завладяване на нови върхове или финансово благополучие

Зодиите, които ги очакват МАГИЧЕСКИ промени през АВГУСТ: романтика, завладяване на нови върхове или финансово благополучие

Дойде навечерието на последния месец на лятото – август и на сезона на зодиакалния знак Лъв, който стартира на 22 юли и ще продължи до 23 август. Слънцето, което е в този страстен, вълнуващ и драматичен знак, ще ни даде дългоочакваната топлина, от която толкова много се нуждаем напоследък.

Подгответе се за това събитие и се опитайте да извлечете максимума от този невероятен период с вашата щедрост.

Какви промени се очакват за знаците на зодиака

Творческият потенциал ще засегне целия август зодия Овен.

Можете да го насочите към духовно израстване, развитие и себеизразяване. През целия период ще бъдат успешни целите и проектите, авторът на които сте само вие. Сега можете да направите много за себе си и всички инициативи ще имат дългосрочна и финансово отговорна перспектива. Позволете си да блестите в този мощен огнен сезон.

Август ще ви донесе увереност и усещане за професионализъм във вашия бизнес, Риби. Ще се изправите пред лидера в екипа и душата на компанията сред приятели. Вашите междуличностни умения просто ще излязат извън граници  и ще привлекат все повече и повече нови хора в живота ви.
Дори и с проста усмивка, можете да изпълните някои от вашите желания. Всичко ще бъде лесно и просто, ако сте благосклонни и позитивно настроени към света и хората.

Август е месец на трудна и понякога упорита работа за Скорпион. Вселената е започнала тест за издръжливост и желание за победа. Събирайте волята в юмрук и издръжте този тест с чест, достойната награда няма да ви накара да чакате.

Звездите препоръчват на Телеца да концентрират енергията си върху своето висше аз. Вие сте били социално блестящо тествани и сега трябва да се възстановите и да получите сила. Задайте приоритети между хобита, отговорности и удоволствия.

Ще почувствате огромен прилив на енергия и желание да вървите напред. Обърнете внимание на новите хора в живота ви, те могат да го обърнат с главата надолу в добрия смисъл на думата.

Огненият сезон на Лъв ще затопли личния ви живот, Водолей. Романтика и емоционалност ще се увеличават. Слушайте сърцето си този месец, но не пренебрегвайте гласа на ума – така можете да направите правилния избор. Усещането за пълнота в живота няма да ви остави до есента.

Сезонът на Лъв ще се превърне в истински детонатор, за да подобри социалните ви връзки, Везни. Това е най-подходящото време да използвате естествената си дипломация и социална дейност за изграждане на взаимоотношения и партньорства. Колективните планове и цели ще ви доведат до ново ниво на живот, ще почувствате силата и способността си да постигнете целите си.

След като сте научили вкуса на успеха, няма да можете да спрете и ще си поставяте все по-амбициозни цели. Колегите и партньорите ще бъдат вашият източник на подкрепа и вдъхновение, в които ще бъдете уверени, както в себе си.

Август ще продължи да води Близнаци от зоната на комфорта и да ги накара да се движат със същата интензивност към мечтите си. Меркурий, управляващ този знак, е в ретроградно движение в Лъв, така че всичките ви думи и действия ще имат решаващо значение.

Направете допълнителни стъпки, за да следите внимателно действията си. Сега е отметката на вашето бъдеще и това, което правите сега, ще ви възнагради по-късно. Избягвайте спорове и конфликти, не се разделяйте и не изключвайте избрания път. Между другото, промените в личния ви живот са очертани, но дали вие им позволявате или не, зависи само от вас.

За вас, Козирозите, този сезон на Лъв е времето да се концентрирате и да се грижите за материалната сфера на живота. Ретрограден Меркурий, вероятно леко наруши финансовата ви стабилност. Но няма нужда да се притеснявате, август ще може да ви преведе през това възможно най-скоро и ще ви помогне да го поправите. До есента, увереността ви в бъдещето ще бъде стабилна.

Ретроградният Меркурий, управляващата планета на Дева, ще ви накара да оцелеете от някои губещи илюзии. Това определено няма да бъде в ущърб, но ще донесе осезаеми ползи за по-правилното идентифициране на себе си в този свят. В работата са възможни кариерно израстване и значително увеличение на трудовото възнаграждение, но преди да пристъпите към него, се уверете, че имате достатъчно добра почивка и възстановяване.

Не се претоварвайте и не губете енергия. Трябва да сте в добро физическо и морално състояние, за да завладеете нови върхове.

Подвластни на секунден порив и импулс ще бъде през август Рак. Дръжте се в ръце и без значение колко примамлива можете да намерите офертата, помислете за всичко. Следете финансите и наблюдавайте импулсите си. Най-правилното решение през този сезон ще бъде обобщаване, завършване на всички случаи и плащане на натрупани сметки. Ще имате добра възможност за това. От есента ви очакват значителни промени в живота и началото на нов цикъл, затова се опитайте да посветите края на лятото на приключване на всички дела.

Слънчевите и лунни затъмнения от юли донесоха нови вълнуващи събития на Стрелец! Вие знаете точно какво ви трябва. Мислите кипят в главата ви и нова философия на вашия живот вече е твърдо вкоренена в ума ви. Вие сте уверени и знаете точно къде да отидете.

Правете само това, което ви харесва и каквото ви носи удоволствие, това е посоката, която ще бъде вашият път към успеха. Има някои важни събития в личния ви живот, които ще ви издигнат до седмото небе от щастие.

Вашето време е вашето правило, Лъвове. Ще бъдете толкова харизматични, общителни и приветливи през този период, че хората около вас почти физически ще забележат светлината, идваща от вас. Вие ще бъдете в центъра на вниманието и всички очи ще бъдат върху вас!

Насладете се на този магически период, тъй като много от вашите желания ще се сбъднат и ще донесат много моменти на щастие и универсална любов.

Насладете се на енергично щедрия сезон на Лъв и последния месец на лятото! Дръжте топлината, светлината и щастието в себе си възможно най-дълго!

 

От категорията