Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Децата на Плевнелиев заровиха томахавката с новото му семейство – ето как ги помири:

Децата на Плевнелиев заровиха томахавката с новото му семейство – ето как ги помири:

Не му е лесно на бившия президент Росен Плевнелиев – доскоро вървяха упорити слухове, че децата от брака му с Юлияна, момчетата Павел и Асен , са в изострени отношения с Деси Банова и не искат да я приемат. Но явно това вече е минало и  Плевнелиев вече се радва на истинска семейна идилия .

Политикът от Гоце Делчев е успял да сплоти синовете си от Юлияна с настоящата си съпруга, Деси Банова, нейната дъщеря Йоанна и общия им син Йоан.

Батковците Асен и Павел вече напълно са приели новата половинка на баща си и по никакъв начин не се разграничават от малкото си братче, което през октомври ще стане на година, пише “Галерия”.

 

Пълната хармония в семейство Плевнелиеви се потвърждава и от снимка, публикувана от Асен. На кадъра е малкият Йоан, който си играе с празно кенче бира. 

Фотото е направено в Гърция, където Плевнелиев има впечатляващо имение. Умилителната снимка е доказателство, че в семейството на бившия държавен глава цари мир и спокойствие, а Росен и съпругата му са събрали всичките си деца заедно на почивка под един покрив.

От категорията