Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Ирина Тенчева на плажа изглежда като холивудска звезда – стилна, елегантна и с перфектна визия! Харесва ли ви? (Снимка):

Ирина Тенчева на плажа изглежда като холивудска звезда – стилна, елегантна и с перфектна визия! Харесва ли ви? (Снимка):

Ирина Тенчева е сред дамите, които винаги демонстрират тънко чувство за стил и елегантност, дори в рецептите, които я направиха обичана и популярна. Сега красивата половинка на Иван Христов показа, че е истинска дама и държи визията ѝ да е идеална дори, когато е на плаж!

Ирина Тенчева на плажа

Напук на всички родни “звезди”, които сякаш се надпреварват да показват гола плът на пясъка и в морето, Ирина пусна снимка по бански със своя приятелка, разположена в шезлонг на морския бряг.

От кадъра се вижда, че госпожата изглежда като звезда от Холивуд дори и там, където потта се лее от челото, вятърът съсипва прическите, а солената вода унищожава кожата.

Ирина обаче е успяла да си докара за фотото идеален изглед, допълнен с доста ярко червило в тон със загорелия ѝ тен.

Освен това при внимателно вглеждане се вижда, че май носи пудра и руж.

Освен това всичко във визията ѝ е премерено и обрано, което оставя впечатление за истинска звезда, при това от най-големите!

Браво, Ирина!

От категорията