Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Йоанна Драгнева стана майка – честито! Ето подробности за пола и името на бебчето:

Йоанна Драгнева стана майка – честито! Ето подробности за пола и името на бебчето:

Дългото очакване на певицата и тв водеща Йоанна Драгнева приключи. Красивата дама стана майка за първи път и роди дъщеричка.

Бебето се е появило на бял свят вчера, а новината съобщи щастливата майка в профила си във Фейсбук.

“Днес (14 август – бел.

ред) наистина е вълшебен ден, защото се роди най-чаканото, най-желаното и най-мечтаното бебе! АннМари, най-голямата ни и съвършена любов, добре дошла! Ти ни направи истинско семейство! Обичаме те, Мама и Тати! Благодарим за непрестанните грижи на д-р Велев и неговия екип, на д-р Пантева, която откри с нас това вълшебство! И на всички, които преминаха с мен през този Божествен път, за да стана Майка”, написа Йоанна.

Йоанна Драгнева

Тя и половинката ѝ тв водещият Мирослав Димитров обявиха в края на април в национален ефир, че очакват първото си дете. Двамата се познават от 2004 г., но миналата година се преоткриват “с някакво вълшебство”.

Драгнева имаше връзка с актьора Ненчо Балабанов, която приключи в края на 2015 г. Тогава той ѝ се обясни в любов в социалните мрежи, но всеки продължи по свой собствен път.

От категорията