Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » “Така прави любовта” – Гринго разказа как точно са се помирили със Софка. Ще се женят ли пак? (Снимки):

“Така прави любовта” – Гринго разказа как точно са се помирили със Софка. Ще се женят ли пак? (Снимки):

След изненадващото за мнозина помирение между Гринго и Софи Маринова преди броени дни, двамата разкриха и подробности за това, как са се събрали отново. Очевидно двойката изживява наново любовта си и побърза да се похвали в социалните мрежи с общи снимки само ден след сдобряването.

Половинката на Софи Маринова сподели пред екипа на Trafficnews, че двамата са се помирили преди два дни, по време на нейно участие в Пазарджик.

Били на съседни сепарета и първо само си разменяли погледи, но малко след това вече разговаряли спокойно.

“Така прави любовта”, сподели Гринго.

“Не сме мислили още дали ще подновим брака ни, той не е показател за силната ни любов. Но вече си живеем отново заедно. А относно татуировката й с моето име – Софка ми обеща, че ще си я възобнови”, разказа още Гринго. 

Ден след участието двамата се отдали и на заслужен отдих в Етрополе. Певицата пък не скри, че всички наоколо ги гледали с любопитен поглед и са били учудени, че ги виждат усамотени и щастливи.

Гринго и Софи

След като вчера Гринго хвърли всички в размисли и страсти като публикува техни общи снимки, Софи също не закъсня и в по-късните часове от деня също сподели романтичните кадри. 

“Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци” – това написа ромският славей Софи Маринова в личния си профил във Фейсбук. 

Последва следваща снимка, на която двамата позират, държейки уиски в ръка, което навежда на мисълта, че двамата са отпразнували и поляли подобаващо новия етап от връзката си. 

Софи Маринова и Гринго

Припомняме, че близо десет дни след като гласовитата певица се оплака в районното от тормоз и заплахи от съпруга й, вчера почитателите й ги видяха пак щастливи заедно.

От категорията