Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Ето колко пищна е всъщност Десислава – папараци я щракнаха по бански на плажа (Снимки):

Ето колко пищна е всъщност Десислава – папараци я щракнаха по бански на плажа (Снимки):

Вече ви писахме за притеснителните последни кадри на любимката ни, Десислава , на които красивата блондинка изглежда доста наедряла . Както стана ясно, качването на килограми вероятно се дължи по-скоро на здравословен проблем, отколкото на добър апетит, но при все това от суета Деси забрани да я снимат от кръста надолу, дори на участия.

Тази година ангелогласната певица имаше по традиция много участия и по морето, някои от които съчета и с малко плаж.

Феновете й обаче, останаха меко казано потресени от гледката.

Папараци успяха да я уловят неподготвена, докато се припичаше на плажа в Несебър, а от кадрите се видя колко пълна всъщност е вече Деси . 

Десислава бански

Певицата бе в компанията на приятеля си – ММА боецът Благой Найденов, с когото очевидно добре си почиваха заедно. Някогашната изкусителна фолкдива обаче, днес вече изобщо не прилича на себе си. На кадрите се вижда как атлетичният мачо се излежава на шезлонга, а Деси разглежда нещо в телефона си.

В един момент сяда до него на пясъка и двамата проследяват заедно клипче, пратено от сина на певицата Очевидно в него присъства и малкият й син, когото фолкдивата роди в края на 2017-та.

Десислава на плажа

Десислава пълна

Желаем на Деси бързо да успее да преодолее причината за натрупаните килограми и отново да си върне предишната форма! Но дори и пухкавка, тя си остава все така симпатична и чаровна!

От категорията