Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » 2-те универсални прически, с които никога няма да сгрешите и ще изглеждате поне с 10 години по- млада (снимки)

2-те универсални прически, с които никога няма да сгрешите и ще изглеждате поне с 10 години по- млада (снимки)

Всяка жена поне веднъж в живота си започва период, в който иска радикално да промени имиджа си. Или се боядисайте на блондинката от брюнетката, или режете дългата си коса и преминете към по-къса прическа. 

Обмислете няколко универсални, но модерни прически през този сезон, които ще подхождат на всички. Независимо от формата и дължината на лицето и шията ви.

 Тези стилни дамски прически винаги са популярни и най- важното стилни и практични

 

Стилни прически – 2019

Прическата  Pixie  принадлежи към категорията на ефектните многослойни прически и, въпреки късата дължина, изглежда нежна и изискана. Това спасение е за жени с тънка коса, пикси прави косата визуално по-обемна.

Боб- каре 
 
 Бобът има много вариации. Боб с бретон, абитуриентски,  класически, удължен …

Къс боб с универсална прическа, с която дори зряла дама ще изглежда като момиче. Доброто класифициране ви позволява да придадете лекота и подвижност на косата, прави изображението по-свежо.

Къс боб без бретон ще изглежда добре на права коса с леко усукани краища навътре или навън. Страхотен вариант за лесна смяна на изображението.

Също така сега е на мода бобът на няколко слоя. Тази прическа придава на лицето с остри черти мекота и закръгленост.

Подобно на традиционния боб, такава прическа не изисква огромни усилия за грижа, поддържа формата за дълго време след стайлинг. Идеално скрива пълнотата на лицето, подчертава линията на скулите и брадичката. Може да се направи на гладка коса и на къдрици.

 

Но ако сте собственик на дълга коса и не искате да я подстрижете, има много други опции за освежаване. Ако си направите етажи примерно, ще оставите дължината, но ще придадете на прическата великолепие. След като направите странична част, ще промените формата на лицето. В крайна сметка можете просто да профилирате косата по цялата дължина, това също ще я оживи малко, експериментирайте.

От категорията