Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » В дебелото черво дремят до 15 кг фекалии и отрови – ето как да го прочистим за 3 седмици, при това ще отслабнем и подобрим здравето си:

В дебелото черво дремят до 15 кг фекалии и отрови – ето как да го прочистим за 3 седмици, при това ще отслабнем и подобрим здравето си:

Дебелото черво е мястото, където се събират отпадъчните продукти от храносмилателния процес . В резултат на това в червата на средностатистическия човек над 40 години могат да се натрупат средно от 2 до 15 кг фекалии, токсични отпадни продукти, които отравят кръвта и причиняват непоправима вреда на тялото ни.

Почистването на дебелото черво с клизми е много скъпо и не винаги е ефективно. С помощта на клизми се почиства само малка площ от дебелото черво (40-50 см).

Днес ви предлагаме рецепта, която ще ви помогне само за 3 седмици напълно да се отървете от многогодишната слуз, фекалии и паразити, натрупани в дебелото черво, само благодарение на 1-3 десертни лъжици от специално ленено брашно. При това чревната ви микрофлора ще остане непокътната.

Приложение: използвайте при готвене по 2-3 чаени лъжички от сместа на порция.

Ето плана за всички 3 седмици от програмата:

1. Почистване на червата през 1-вата седмица:

1 десертна лъжица брашно + 100 гр.заквасена сметана или кисело мляко

2. През 2-рата седмица:

2 десертни лъжици брашно + 100 гр.заквасена сметана или кисело мляко

3. През 3-тата седмица:

3 десертни лъжици брашно + 150 гр.заквасена сметана или кисело мляко.

Можете да приготвите брашното сами, като просто смелите ленено семе в кафемелачка!

Посочените количества са ежедневната порция от сместа за съответната седмица. Приемайте тази смес вместо закуска или по няколко чаени лъжички преди всяко хранене. Заквасената сметана може да бъде заменена с всеки млечен продукт. По време на периода на почистване е задължително да се спазва водния режим: пийте вода до 2 литра на ден.

От категорията