Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Ето защо слезе от ефира Емо Чалаков и с какво се занимава сега- по-щастлив от всякога

Ето защо слезе от ефира Емо Чалаков и с какво се занимава сега- по-щастлив от всякога

Емо Чолаков си намери много добра работа, която му носи много повече дивиденти от тази в bTV!

Емблематичният синоптик Емил Чолаков напусна БТВ не заради конфликт с колежката си Натали Трифонова, а единствено поради ниското си възнаграждение, научи HotArena.

 

Емо Чолаков с 5 бона заплата на новата работа Той се е намерил нова, много по-добре платена работа, в която ще има възможност да прилага изцяло знанията си по метеорология и геофизика и да ги надгражда.

Емо започва работа на летище „София“ и ще е част от държавното предприятие „Ръководство на въздушното движение“, като основното му задължение ще бъде метеорологично обслужване.

 

Подобна позиция е изключително важна за въздушния транспорт, защото при полетите едно от най-съществените неща са именно метеорологичните условия, писа „Галерия“.

Същевременно работата като метеоролог на летището е изключително престижна, тъй като условията там са много добри. Запознати издават, че като служител на РВД Емо Чолаков ще прибира 5000 лева заплата.

Освен това всички работници на летището получават и допълнителни привилегии като безплатни самолетни билети, карти за градския транспорт, ваучери за храна и задължителни бонуси за Коледа и Великден.

Емил Чолаков бързо станал любимец на новите си колеги. Те го харесвали още от изявите му по телевизията и когато разбрали, че ще идва при тях, се въодушевили, тъй като синоптикът от Гоце Делчев има голямо чувство за хумор и с него винаги е весело.

От категорията