Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Алекс Сърчаджиева удари джакпота с “Игри на волята” – ето какъв тлъст хонорар взема от шоуто:

Алекс Сърчаджиева удари джакпота с “Игри на волята” – ето какъв тлъст хонорар взема от шоуто:

Ако вече сте фен на новото риалити по Нова – ” Игри на волята “, то вероятно знаете, че победителят в адвенчър-шоуто ще прибере баснословната сума от 200 000 лева. Но предаването вече си има и друг сигурен победител и това е чаровната му водеща – актрисата Алекс Сърчаджиева .

Игри на волята

За нелеката задача да води хитовото предаване, Алекс ще бъде възнаградена с шестцифрена сума .

Талантливата актриса, която през зимата трагично загуби половинката си Иван Ласкин, е сключила ексклузивен договор с продуцентите да получи всичките си дължими заплати за снимките и излъчванията предварително.

Така още през юни в банковата сметка на Сашка е постъпила колосалната сума от 150 бона, твърдят служители от „Олд Скуул” ООД.

Алекс Сърчаджиева със сСофия

Според същия източник Александра е помолила Нико Тупарев да и подаде ръка и да я измъкне от финансовата криза, в която се намира в момента, а той е направил безпрецедентен за родния шоубизнес жест към нея, като се е съгласил да й плати още в предварителната фаза на продукцията.

Сърчаджиева, която отдавна загуби майка си Пепа Николова и е в напълно смразени отношения с баща си Йосиф Сърчаджиев, няма на кого да разчита в отглеждането на дъщеричката си София. Иван Ласкин не е оставил и стотинка наследство, а Алекс изплаща автомобил на лизинг и се нуждае от спешен ремонт на майчината панелка в „Сухата река”. С тези аргументи актрисата успяла да си издейства солидния аванс, като заложила и на сантименталността на Тупарев, пише столичен седмичник.

От категорията