Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Нова драма с Меган Маркъл разтърси кралското семейство

Нова драма с Меган Маркъл разтърси кралското семейство

Херцогинята на Съсекс е взела трудно решение, което обаче ще засегне най-вече не кого да е, а самият престолонаследник и син на принц Хари.

Войната обаче тепърва започва, защото ответната страна няма да се предаде без бой и вече отправи няколко обиди по адрес на бившата актриса.

Меган е взела много трудно решение. Тя е решила да прекрати абсолютно всякакви отношения с баща си, обяснява близък до кралското семейство мъж.

Може би младата майка се опитва да избегне стреса, защото именно сега се нуждае най-вече от спокойствие и хармония, а Томас обикновено прави скандални коментари в медиите относно случващото се в кралското семейство.

Най-вероятно 75-годишният господин Маркъл никога няма да види внука си.

Арчи вече е на 4 месеца, но не познава дядо си по майчкина линия.

„Това разбива сърцето на херцогинята, но тя трябва да предпази себе си, сина си и семейството си”, коментира още вътрешният източник, приближен до херцозите на Съсекс.

Последната капка, която преля чашата, бе последното интервю,което баща й даде. След него целия свят упрекна херцозите, че пътували с частен самолет, докато например Уилям и Кейт използвали редовни полети.

 

Томас отсече следното пред медиите: „Очевидно зет ми няма проблем с полетите. Не виждам причина той да не се качи в частния си самолет и да дойде и да поиска ръката на щерка ми”.

Бащата на Меган твърди, че просто иска да огледа внука си.

„Бих искал да знам дали има прочутият нос на Маркъл. Искам да имам негова снимка. Бих я поставил до тази на Меган”, оплаква се Томас.

„Всички се възхищават на това колко мили и щедри са Меган и Хари, но те изобщо не са такива със семейството си. Това е лицемерие. Надявах се, че като Меган стане майка, ще бъде по-добър човек, но това не е така. Всичко е било напразно”, признава Томас.

Меган обаче вече е започнала да запознава Арчи с баба си по бащина линия.

Британски медии твърдят, че в детската стая вече има портрети на принцеса Даяна. Маркъл се надявала внукът й да заобича покойната си, но известна баба, с която той за съжаление никога няма да има честта да се запознае.

От категорията