Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Шок! Моника Валериева прие исляма

Шок! Моника Валериева прие исляма

Моника Валериева за пореден път предизвика скандал със своите признания. Оказа се, че плеймейтката е последвала примера на Албена Вулева и вече изповядва исляма. 

Това шокиращо признание направи Моника пред последвателите си в Инстаграм, когато се бе отдала да отговаря на неудобните им въпроси в продължение на час. 

“Никога не съм вярвала в Исус Христос! Религията ми беше такава, че посещавах най-вече католическите църкви в България.

Много преди „бившият ми приятел“ арабин, аз вярвах само в исляма, това е моят дом. След определен брой инциденти, години подред, след посещението ми в църкви, започнах процес за смяна официално на религията. Не мисля, че е важно с какво име назоваваш Бог, а да вярваш в него, да чувстваш с цялото си сърце къде принадлежиш”, написа красавицата в отговор на един от въпросите на неин фен. 

Моника по никакъв начин не се срамува от избора си: “Всеки сам преценява в какво ще вярва и каква религия ще изповядва. Моето семейство ме подкрепя”, категорична е тя./show.blitz.bg

От категорията