Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Най-скъпият модел в света остана по бельо и се заигра с рапър (видео снимки)

Най-скъпият модел в света остана по бельо и се заигра с рапър (видео снимки)

Двамата бяха свързани през 2017 г., но никога не потвърдиха статуса на връзката си. A Кендъл Дженър засили спекулациите , че тя е повече от приятелка с рапъра A$AP Rocky, тъй като те станаха много близки по време на новата реклама на Calvin Klein.

Най-скъпият модел в света, който разби сърцата на куп баскетболни звезди от НБА, показа сензационната си форма, като се съблече по бельо на Calvin Klein за 50-годишнината на световния бранд.

В рекламата, в която също участват младоженците Джъстин и Хайли Бийбър, Кендъл се настани на плюшена камила, вдъхновена от 70-те години, докато пишеше на мобилния си телефон.

Тя постави буря за камерата си с флип-телефон, докато направи селфи, което по-късно беше разкрито, когато остави мобилния си легнал с лице нагоре на седалката. По време на заснемането на реклмата не липсваха флиртове между красавицата от клана Кардашиян и рап изпълнителят. 

От категорията