Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Мистериозната смърт на възрастен бургазлия озадачи полиция и съседи |

Мистериозната смърт на възрастен бургазлия озадачи полиция и съседи |

Рано тази сутрин пред кооперация на ул. „Александър Стамболийски“ №76 в Бургас почерня от униформени. Намерено е тялото на 71-годишен бургазлия, съобщава Флагман.БГ.

Мистериозното в случая е, че трупът на дядо Иван е намерен в колата му, която била паркирана в гараж в задния двор на сградата, а вратите били заключени.

По информация на съседи неприятна миризма се усещала през последните няколко дни. Тя идвала от дворното пространство.

Синът на починалия бургазлия от няколко дни го търсел, защото периодично изчезвал. Той често идвал при свои роднини на ул. ‚Ал. Стамболийски“, за да помага за ремонт. 

Към момента не е ясно какво точно е довело до трагичния инцидент, но по твърдения на съседи 71-годишният мъж вероятно е имал сериозни здравословни проблеми, тъй като преди известно време е претърпял инсулт и имал говорни дефекти.

По непотвърдена информация при откриването на тялото тази сутрин е имало и задържан с белезници мъж, посочват комшии.

Към ауспуха на колата е имало закачен маркуч, който е бил вкаран в купето, и има вероятност мъжът да се е задушил от миризмата на изгорели газове. Не е изключен вариантът да става дума за самоубийство, коментират съседи. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

От категорията