Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » 4 KitKat  » Лили Иванова съвсем се стопи – примата гони критичните килограми, вечеря за 2 лв на ден! (Снимки):

Лили Иванова съвсем се стопи – примата гони критичните килограми, вечеря за 2 лв на ден! (Снимки):

Примата на българската музика, Лили Иванова , винаги се е отличавала с крехка физика на статуетка, но напоследък е отслабнала драстично , видяха нейни фенове. Лили е минала границата на драстичното слабеене и е близо до критичните 40 кг.

Още по-вталената й фигура имаха шанса да видят почитателите й в Пловдив, където наскоро тя изнесе грандиозен концерт в Античния театър.

Лили Иванова античен театър

Самата Лили признава, че е свалила 3кг, за да е в перфектна форма на сцената.

Гранддамата се пошегувала с публиката, че заради тях е гладувала цяла седмица. Всъщност отказът от храна е част от нейните железни ритуали преди излизане на сцена от зората на нейната кариера. В последните години обаче Лили поддържаше по-здравословно тегло между 43 и 46 килограма. Тя обаче стопила тези килограми над 40-те със спартански режим и визията й вече е буквално на ръба на анорексията.

Лили Иванова слаба

Иванова неведнъж е признавала, че няма нещо, което да я накара да наруши спартанския си режим. “Ям всичко, но умерено. Моят избор е да изглеждам така. Меря се всеки ден и ако съм качила няколко грама, на следващия ден ги смъквам”, признава звездата. Тя се старае задължително да е гладна преди да излезе на сцена и затова си позволява само няколко белтъка, не и жълтък.

Тя обръща специално внимание и на добрия сън. Отдавна и не пазарува храна за вкъщи, а праща на шопинг шофьора си. Тъй като хапва в много малки количества, изчислила, че за вечеря дава едва по 2 лева на ден, предават от Ретро.

От категорията