Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КУЛТУРА » Пребиха зверски туристка в Париж на Хелоуин, причината е шокираща

Пребиха зверски туристка в Париж на Хелоуин, причината е шокираща

27-годишният Кристофър Уилямс и 21-годишната му приятелка Ребека Кеван решили да прекарат романтично, шестдневно пътуване до Париж, но всичко се превърнало в ад. 

Когато се връщали пеша от разходка към хотела си Grand Hotel Nouvel Opera от купон за Хелоуин, към тях се приближили с кола четирима непознати и започнали да оскърбяват Кеван, крещейки псувни през отворения прозорец.

Това, което провокирало биячите, било, че жената била облечена в къса, черна рокля с голи рамене, а на главата си носела заешки ушички, съобщава “Дейли Мейл”.

Гаджето й се намесило да защити приятелката си и казал на хулиганите да се махнат веднага, но те го хванали за ръката през отворения прозорец и го влачили няколко метра със скорост 50 метра в час.

След това спрели на ул. Rue de la Roquette и пребили британеца.


Кеван, която догонила автомобила, за да спаси приятеля си, също пострадала. Непознатите мъже я повалили на земята и я ритали и блъскали. 

Хулиганите изтезавали партньорите, докато не се намесили случайно преминаващи минувачи. 


Те извикали и Бърза помощ, която закарала туристите в болница Saint-Antoine, на следващия ден те подали оплакване в полицията.

“Ние станахме жертви на варварско, злобно нападение и благодаря на Бог, че непознати ни помогнаха. Иначе можеше и да не сме живи”, казва Ребека. 

От категорията