Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Експерт по езика на тялото разкри огромна тайна, свързана с Меган Маркъл

Експерт по езика на тялото разкри огромна тайна, свързана с Меган Маркъл

Изглежда, че Меган Маркъл наистина не лъже и изпитва огромно неудобство, когато цялото внимание е насочено към нея. Или поне в това са убедени психолозите. 

Преди дни експертът по езика на тялото Джуди Джеймс анализира публичните появи на херцогинята на Съсекс и забеляза една интересна и повтаряща се особеност.

Когато Меган е на някакво събитие без съпруга си Хари, тя винаги е със спусната коса.

 

По думите на Джуди, обикновено така правят хората, които смятат, че външният свят е настроен враждебно към тях.

Косата е вид бариера, която закрива лицето максимално, доколкото е възможно. От гледна точка на психологията това е защита, благодарение на която човек се чувства в безопасност.

Когато е с принц Хари, Маркъл винаги прибира косата си, откривайки лицето си. Изглежда, че когато са заедно, тя чувства подкрепата му и е по-уверена в себе си. 

Между другото, психолозите иимат доста по-хуманно отношение към бившата актриса, отколкото интернет потребителите. Последните непрекъснато я осъждат и я смятат за арогантна. Те изобщо не вярват на теорията за дискомфорта, свързан с публичността.

За експертите е очевидно – херцогинята се опитва с всички сили да съответства на позицията, която заема, но тъй като не е възпитавана в този дух, непрекъснато допуска грешки.

Например на церемонията по откриването на благотворителното събитие на организацията “One Young World” в зала “Royal Albert Hall” в Лондон тя излезе на сцената и вместо любезен и студен поздрав, топло прегърна водещата.

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Meghan And Harry Fan (@meghanandharry1) на Окт 22, 2019 в 3:32 PDT

Гафът, който допусна, вече се обсъжда бурно в мрежата. 

Интересното е, че на събитието тя бе сама и отново косата й бе спусната. 

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

От категорията