Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Фотографът на звездите Бен Ритър с изложба в София

Фотографът на звездите Бен Ритър с изложба в София

Фотографът на световните звезди Бен Ритър официално откри своя изложба във Vivacom Art Hall (Телефонната палата) миналата вечер, 23 април. Експозицията може да бъде разгледана до 25 май. Тя представя 40 фотографии на световни знаменитости, фотомодели, еротични звезди, както и куп случайни непознати, срещнати по улиците в Ню Йорк.

За първи път в нашата страна Ритър представя комерсиални и лични снимки, обединени от основната посока в неговата работа – да търси уникални състояния и моменти, които могат да се уловят сега или никога.

Американецът пристигна у нас два дни преди официалното откриване на изложбата, защото искал лично да подреди творбите си.

Бен Ритър ще изнесе и специална лекция за всички изкушени от това изкуство днес, 24 април, от 17:00. Авторът ще говори на тема “Взаимодействие на фотографията с рекламата и медиите”. Събитията са част от платформата “Майстори на фотографията”, създадена от фондация “Мусиз” и фондация “Америка за България”.

 

Vivacom Art Hall стартира през есента на миналата година специална инициатива. В пространството за изкуство и култура в Телефонната палата гостуваха редица чуждестранни творци и български артисти. Сред тях бе също легендарния Хари Бенсън.

 

Източник: inews

От категорията