Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Плевнелиева с тоалет на “Армани” за 4000 евро!

Плевнелиева с тоалет на “Армани” за 4000 евро!

Юлияна Плевнелиева се сдоби с уникален тоалет от последната колекция на дизайнера Джорджо Армани. Президентшата купила костюма (пола и сако) чрез поръчка в интернет. Доставили й го направо от бутика на Армани в Милано. Говори, че цената на тоалета приближавала 4 хиляди евро.

Досега съпругата на Плевнелиев предпочиташе стилни дрехи на непретенциозни марки, но явно вече е решила да се доверява на по-висши модни къщи, пише столичен вестник.

“Бълха я е ухапала. Тя е милионерка”, коментират в политическите кръгове.

Припомняме, че в същото време фирмата на Плевнелиева отчита годишна печалба от 3500 лева.

Според финансовия отчет на „Мейз лабс” ООД за 2012 г., който е обявен в Търговския регистър едва на 27 март 2014 г., разходите са в размер на 106 000 лв. От тях 4000 лв. са за суровини и материали, 21 000 – за външни услуги, 80 000 лв. – за персонала, а останалите 1000 лв. са описани като „други разходи”.

За същия период приходите на „Мейз лабс”, където Юлияна Плевнелиева е съдружник с бившия си интимен приятел Камен Станев, са 113 000 лв. Цялата сума е от консултантски услуги. Сметките показват, че за една година съпругата на президента е спечелила едва 3500 лв. Във фирмата им работят 3 души, а офисът се намира на ул. „Крум Кюлявков” в столичния квартал „Изгрев”.

 

Източник: Pik

От категорията