Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Три българки представят България в конкурс за красота

Три българки представят България в конкурс за красота

Не една, а три българки ще демонстрират красотата си на световните конкурси “Мис на Седемте континента” и “Мис Фотомодел” в Бодрум, Турция.

Форумите ще се проведат на 13 и 14 май. Страната ни ще представлява обаче само една от трите красавици – Венета Кръстева, носителка на престижната титла “Мис Вселена България 2013”, научи “Монитор”. Останалите две момичета са Христина Красимирова и Деси Мартинес. Хриси ще се състезава за Холандия, след като се е явила на кастинг в Амстердам, където учи международни икономически отношения и е преборила конкуренцията от местни хубавици. По същия начин етническата българка Деси ще представлява Германия.

Момичетата вече са в Бодрум, където текат трескави подготовки за конкурсите. На една от специалните вечери – тази на запознанствата, Венета Кръстева е била единодушно посочена от международните претендентки за най-приятелски настроената участничка.

За една вечер нашенката успяла да се сприятели с всички кандидатки. Тези дни миските се явили и на уроци по конна езда.

От категорията