Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Жизел Бюндхен печели по 128 хил. долара на ден

Жизел Бюндхен печели по 128 хил. долара на ден

Бразилският супермодел Жизел Бюндхен е успяла да спечели 47 млн. долара през последната година, което прави по 128 хил. долара на ден. От дълго време тя е най-високоплатеният модел в света, но дори по нейните стандарти последните 12 месеца са успешни, отбелязва БГНЕС.

През последната година супермоделът подписа с Н&M, снима се във филм на Баз Лурман за “Шанел” и връчи купата на Световното първенство по футбол от името на Луи Вюитон. Наред с това са и редовните ревюта за марки като Carolina Herrera, Isabel Marant, Emilio Pucci и Balenciaga.

Списание Forbes посочва, че откакто започва да следи нейните приходи през 2001 г., Бюндхен е натрупала състояние на нетна стойност малко под 0.5 млрд. долара.

“Тъжно е, че хората, които пишат тези класации, нямат информация за банковите ми сметки”, казва Жизел. “Печеля добре, получавам доста пари, но не колкото те твърдят. Данъчните ме проучиха, защото фигурирам в този списък. Честно казано, не ме вълнува дали съм част от този списък”, допълва тя.

От категорията