Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Елен Колева представи стилни рокли в лятна сесия

Елен Колева представи стилни рокли в лятна сесия

Елен Колева е ярко и запомнящо се присъствие в новата фотосесия за лятната колекция на VHK Fashion. Тя презентира всички линии на модната къща, дело на дизайнерката Веселка Крачунова. Свежест, елегантност, свобода и ярки цветове отличават лятната колекция на VHK Fashion.

Моделите в нея обединяват четирите линии Casual, Lady, Traveller и Kids.

Всички линии са създадени от леки и ефирни материи, лесни за поддръжка и немачкаеми, съобразени с идеята на летния сезон. Моделите греят в ярки цветове – неонови нюанси на жълто, зелено, синьо и циклама. Оранжево и диня са едни от хитовите багри за лято 2014 и присъстват в линията Casual. Червено, зелено, синьо, бяло и жълто е избрала дизайнерката Веселка Крачунова за линията Lady. Всички цветове на дъгата присъстват и в Traveller наред с бяло, черно и червено.

Фотосесията бе заснета с любезното съдействие на Park In – София. Гримът е дело на Кирил Чалъков, а косата – на Цвети от Fetish Hair Studio. Зад обектива застана Иван Коловос.

От категорията