Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Мария Календерска – новата половинка на Николай Бареков

Мария Календерска – новата половинка на Николай Бареков

Коя е Мария Календерска, жената пленила сърцето на Николай Бареков?

Мария Календерска е родена в Благоевград, но от години живее в София. На 12 август (зодия лъв) тя ще навърши 30 години. Дипломирала се е по специалността връзки с обществеността. За благоевградския период се говори, че е била сервитьорка в местен СПА център.

За кратко е била изпълнителен продуцент на сутрешния блок на ТВ7 „Добро утро, България”. По това време Николай Бареков бе изпълнителен директор на ТВ7 и на Нюз7. Именно покрай работата си се запознават. Първоначално се опитват да спазват дистанция, но в един момент тръпката надделява – пише „Уикенд”.

На младини Мария Календерска била сервитьорка

След като Николай Бареков нагази в политиката, Мария Календерска стана председател на Контролния съвет на неговата партия България без цензура. Именно тя бе от най-дейните участнички в предизборната кампания на младата политическа сила и макар и бременна, работеше денонощно.
Всъщност атрактивната брюнетка нашумя още през 2009 г., когато бе сред участниците в четвъртия сезон на екстремното риалити „Сървайвър”, който тогава се снима на Филипините. Това бе злополучното издание на предаването, в което почина от инфаркт Нончо Воденичаров. Мария Календерска обаче рано-рано напусна състезанието.
Веднага след раждането на извънбрачния му син Александър, Николай Бареков подал документи за разтрогването на брака си с жена си Евгения. Близките на новия политик отдавна били наясно за катаклизмите в отношенията му с първата му жена, тъй като от няколко месеца той живял под един покрив с новата си любов. С Мария Календерска са заедно от година и половина – твърди изданието.

 

Източник: razkritia

От категорията