Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Истината за Даниела Тренчева, която никой не знаеше!

Истината за Даниела Тренчева, която никой не знаеше!

На Даниела Тренчева й се налагало да се превъплъщава в различни роли, за да прави репортажите си по разследване на престъпни схеми. В един от тях водещата на новините по Нова телевизия се превъплъти в ролята на танцьорка на пилон. Имала информация, че за нощните заведения в тузарския курорт Боровец се наемат не навършили пълнолетие момичета, които били карани освен да танцуват, но и да предлагат ласки на застаряващи заможни господа.

Журналистката трябвало да „разплете” схемата, затова се престорила на момиче, което си търси подобна работа.

Тя се явила пред човека, който наемал тези малки жрици с молба да започне работа. По това време Даниела Тренчева била на 26 години, но се представила за 17-годишна тийнейджърка. Тя му заявила, че майка й не знае с какво се занимава и тя не иска да научи, затова човекът казал, че ще й вземе личната карта.

Уговорката била половината от заработеното да отива за него, останалите пари за момичето. Освен това някои господа, ако си поръчвали консумация тя била длъжна да им удовлетвори желанието. На въпрос на кандидат-танцьорката дали ще имат защита от страна на униформените, мъжът отговорил утвърдително. Той дори се изпуснал и поименно казал кои полицаи са замесени в далаверата.

Друго попадение, след необходима маскировка от страна на Даниела Тренчева, била да открие кой стои зад съветника на бандита Митьо Очите. Същият направил така, че несебърския бандюга да се отърве от решетките, като симулира, че е много болен. Това се оказал доктор, който по-късно участвал в стачката на лекарите от „Пирогов”.

Тв водещата успяла да се добере до запис, който уличавал медика в измамната схема как дава „съвети” какво да прави, за да се преструва на много болен. Много от хората, които журналистката разкрива или влизат зад решетките, или получават условни присъди. Даниела Тренчева много пъти е заявявала, че е получавала телефонни заплахи, но не се страхува на този етап от тях.

 

Източник: razkritia

От категорията