Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Антония Петрова изгригна: Мили хора с дребни, завистливи душици

Антония Петрова изгригна: Мили хора с дребни, завистливи душици

Мис България – 2009 Антония Петрова отново бе докарана до бяс, след като в медиите бяха публикувани нейни снимки от плажа, на които се вижда, че тя има целулит. Перничанката изпадна в ярост и разпространи гневно писмо, наподобяващо адвокатска пледоария, в което защитава фигурата си. В не особено възпитан стил тя пише: „Мили хора, с дребни, завистливи душици, обръщам се към вас, въпреки че сте под достойнството, нивото, външния вид и начина ми на живот просто за да ви се изсмея в лицето! Колкото и да ви се иска аз нямам целулит и колкото и да се стараете да го “нарисувате” той няма да се появи”, ядосва се Антония Петрова и изпада в детайлни подробности:

„Също така на дупето ми и краката, ясно се вижда голямо бяло петно, поне да бяхте уеднаквили цветовете на обработената и необработената кожа”, твърди Мис България.

Накрая тя изпада в истинска себевъзхвала: „Само за сведение, мерките ми в цял свят се считат за еталон за красота.

А, още нещо – не пазя диети, никога не съм пазила и не съм посещавала фитнес от 2003г, не спортувам. Признавате си го на глас или не – аз изглеждам прекрасно и съм Мис България.

 

Източник: blitz

От категорията