Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Най-известният андрогинен модел стана жена

Най-известният андрогинен модел стана жена

Един от най-популярните андрогинни модели в света Андрей Пежич стана жена. Той призна, че е претърпял операция за смяна на пола, за която винаги е мечтал. Андрей е станал Андрея преди няколко месеца и все още свиква с новата си същност. Казва, че е същият човек, просто е направил жизненоважна промяна в живота си.

Андрей пожъна огромен успех на модния подиум. Той е забелязан на 17-годишна възраст и не след дълго става лице на модни асове като Марк Джейкъбс и Жан Пол Готие.

От съвсем малък Андрей усещал, че се чувства повече като момиче, отколкото като момче. Той обаче не искал да разочарова семейството си и затова правил всичко възможно да участва в спортни състезания и изобщо да прави всичко онова, което момченцата на неговата възраст обичат.

Когато бил на 13 г. вече разбирал, че това, което го тормози е, че е жена в мъжки образ. Разровил се в интернет и разбал, че за състоянието му има медицинско обяснение. Прочита, че има операции, които могат да решат проблема, за да заживее живота си на 100%.

“Винаги съм мечтала да бъда момиче. Един от първите ми детски спомени е как се въртя, облечена в полата на майка ми и си представям, че съм балерина. Исках да споделя историята си със света, защото смятам, че нося социална отговорност.

Бях горда с това, че кариерата ми на андрогинен модел се развива повече от блестящо, но най-важното за мен беше да се чувствам добре в собственото ми тяло.

Искам да кажа на всички млади хора, които още не са се самоопределили и имат подобни проблеми – знам, че е трудно, вече бях там, но запомнете, че имате право да бъдете приемани от обществото такива, каквито сте, заслужавате уважение като всяко друго човешко същество на тази планета.

Като човек, сменил пола си, надявам се да докажа, че и след такава промяна можеш да си щастлив и успешен, без да се налага да се отричаш миналото си. Различията не трябва да ни разединяват. Нека бъдем единни!”, това каза Андрея на феновете си в социалната мрежа.

 

Източник: news7

От категорията