Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Скандал на финала на „Пеещи семейства” – победителката стара дружка на Слави!

Скандал на финала на „Пеещи семейства” – победителката стара дружка на Слави!

Нов скандала заради нагласен конкурс тресе „Шоуто на Слави” от снощи. Както на финала на всеки от форматите на Дългия, така и в края на „Пеещи семейства” отпадналите участници пропищяха, че победителката е с връзки. Музикалното риалити бе спечелено от семейство Пищолски от Благоевград. Проблем се оказа майката, която пее в ансамбъл „Пирин”, тъй като тя била позната на Слави Трифонов от години.

„Двамата се поздравиха свойски още първия път, когато я видя на кастингите и оттогава е ясно, че има симпатии към нея. Не мислехме обаче, че ще спечели, защото не пя нищо друго освен народни песни, а идеята е все пак да има жанрово разнообразие”, недоволстват отпадналите участници.

Според колегите на Дългия обаче няма нищо нагласено и Пищолски заслужавали първото място, тъй като не се издънили нито веднъж по време на целия формат. Връзка със Слави не можела да се търси, тъй като той съвсем бегло познават колежката си от ансамбъл „Пирин”, а двамата й синове виждал за пръв път. Спечелилото семейство ще има възможност да посети Париж, като специалната изненада ще бъде един ден в „Дисниленд”. Цялата екскурзия, самолетните билети, както и джобни пари, ще бъдат поети от шоуменът.

 

Източник: pik

От категорията