Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Орлин Горанов и Наско от Б.Т.Р. стават водещи в „Гласът на България”

Орлин Горанов и Наско от Б.Т.Р. стават водещи в „Гласът на България”

Нов звезден треньорски екип очаква претендентите за победа в третия сезон на музикалното шоу в българския ефир „Гласът на България”.

На горещите червени столове от 21 септември ще седнат сексапилната певица ДесиСлава, поп певецът Миро, а към тях се присъединят фронтменът на „Б.Т.Р” Наско Пенев и секссимволът на родната опера и естрада Орлин Горанов. Тяхна ще бъде отговорностт да съпроводят най-добрия вокален талант до големия финал на „Гласът на България”.

В ролята си на водещ любимият на зрителите на bTV Мартен Роберто ще заеме отново мястото си до участниците и техните близки, за да ги представя и да ги окуражава преди изпълненията им. Неговият партньор на сцената на живите концерти ще бъде голяма изненада за зрителите.

Това е първият сезон, в който преобладават мъжете в журито на “Гласът на България”. В първия сезон ментори бяха Кирил Маричков, Мариана Попова, Ивана и Миро, а във втория – Преслава, Йордан Караджов, Миро и Виктория Терзийска. Бившата половинка от “Каризма” единствен се наложи като постоянна и незаменима част от журито.

Треньорите са фигурите с най-ключова роля в „Гласът на България”.

Всеки треньор ще се запознае със своите фаворити едва след като ги е избрал само по слух по време на т.нар. кастинги “на тъмно”. Треньорите ще участват в състезанието наравно със своите таланти, като ги подготвят, обучават и подкрепят по време на цялото състезание.

 

Източник: blitz

От категорията