Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Джесика Алба в ситуация стил “Монро”

Джесика Алба в ситуация стил “Монро”

Няма по забавна ситуация за “семкаджиите” от това да станат свидетели на някой конфузен момент, сполетял някой случаен минувач, още повече ако минувачът е известна холивудска звезда.

В центърът на коментарите застана красивата Джесика Алба, която попадна в ситуация стил Мерилин Монро. Въпреки вниманието и стремежа й да не попадне сред страниците на жълтите медии, Алба все пак  стъпи на криво.

33-годишната красавица е щастливо омъжена за продуцента Кеш Уорън, който дари с две прекрасни дъщери. Цялото си свободно време Джесика посвещава на децата. Затова през май тази година, в навечерието на Деня на майката, тя получи званието най-добра холивудска майка. Джесика също се радва и на титлата „икона на стила“. Тя има отличен вкус, а тоалетите й никога не предизвикват негативни реакции у модните критици. С една дума актрисата е „Мис съвършенство“. Но дори и на безупречните красавици понякога се случват конфузи, които те не са в сила да предотвратят.

Именно в такава ситуация попадна Алба през изминалите дни в Ню Йорк. Актрисата както винаги бе облечена доста елегантно – в тъмно яке и пищна рокля. Когато обаче джесика излизаше от автомобила и стъпи на вентилационна решетка, отдолу дойде поток въздух , който изпъна полата й като платно. Джесика неволно повтори знаменитата сцена с Мерилин Монро, в която актрисата стои над решетка в бяла рокля, развявана от вятъра.

От категорията