Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Мила Йовович очаква второ бебе

Мила Йовович очаква второ бебе

“Весел понеделник на всички! Трябваше да ви споделя колко се вълнувам, че летя за Кейп Таун в Южна Африка, за да започна снимките на Resident Evil: The Final Chapter. Със съпруга ми Пол обаче току-що разбрахме, че очакваме второ дете”. Това написа актрисата Мила Йовович вчера в профила си в facebook.

Тя и съпругът й Пол Андерсън се запознаха през 2002 г.

именно на снимачната площадка на първата част на Resident Evil. Първородната им дъщеря се роди през 2007. Тя се казва Ева Габо Андерсън.

Актрисата обясни, че тъй като във филма има каскади и сцени, в които се изисква силни физически упражнения, снимките ще бъдат замразени до раждането на бебето. “След дълги разговори, решихме, че ще бъде най-добре за всички да изчакаме, докато се роди бебето иедва тогава да започнем снимките. Многото каскади, растящият ми корем и убиването на зомбита едва ли са най-подходящата комбинация! Представям си как единственото нещо, което ще унищожавам в близкото бъдеще, ще бъдат много кексчета”, заяви Мила.

 

Източник: news7

От категорията