Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Рафи хвърли ръкавица на Део, Лео и Играта благотворително

Рафи хвърли ръкавица на Део, Лео и Играта благотворително

Певецът Рафи се поля с ледена вода благотворително, а преди това предизвика Део, Лео и Играта да направят същото в ефира на Нова телевизия. Рафи последва почина на политици и звезди от шоубизнеса в Съединените щати, които подеха кампанията да се поливат с ледена вода с благотворителна цел. Идеята е да се съберат средства за борба с тежка болест. Компания на Рафи прави актьорът Николай Станоев.

Водещият Павел Владимиров също се включи и отправи предизвикателство към Димитър Бербатов и Григор Димитров. Кампанията беше стартирана от атлет, когото болестта Амиотрофична латерална склероза или АЛС превърна в инвалид. Известни личности са предизвикани да се полеят с леденостудена вода или да внесат определена сума във фондация, бореща се с АЛС. Десетки звезди се включиха. 18 души от клана Кенеди, сред които вдовицата на Боби Кенеди, дори имаха масово изпълнение. Някои, като актьора Мики Рурк, например, се поляха по националната телевизия.

Чрез обливането си тримата се обединяват около идеята да помогнат на 32-годишната Ивелина Кехайова – любяща съпруга и майка с две лъчезарни деца – на 9 месеца и на 7 години.

За съжаление преди няколко месеца й поставят тежката диагноза каротидо-кавернозна фистула, получена вследствие на бременносттa. Заболяването представлява артерио-венозна малформация в главата. Като резултат от болестта получава шум в едното ухо, нетърпима болка в главата, отток в окото.

Ако не започне незабавно лечение, има опасност да получи инсулт.

Необходимо е да бъде извършена спешна операция в Турция, като сумата, която трябва да бъде събрана, е 20 000 долара. Семейството, близките и приятелите ѝ ви молят да помогнете!!!

Дарителска сметка в лева:

BG90TTBB94005526776399
BIC код: TTBB BG 22
Експресбанк

PayPal : ivelina55@abv.bg

От категорията