Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Решението на Златка Райкова шашна всички!

Решението на Златка Райкова шашна всички!

Любовта коренно е променила Златка Райкова. Русата Златка вече няма импланти на бюста. Това си личи от убийствения фотос, който русото изкушение наскоро си е качила на страницата на Фейсбук. Бившата страхотия и мъжемелачка Златка Райкова явно е укротена от обичта си към ММА боецът Георги Валентинов.

Освен с по-мек характер, тя вече почти е свалила и всичко изкуствено и кичозно от себе си. Красавицата Златка Райкова отново изглежда невероятно привлекателно в розовата си дантелена нощничка и екстравагантния потник под нея, но в деколтето вече няма ония издутини, заради които я оприличаваха на русата холивудска красавица Памела Андерсън.

2

Плеймейтката Златка Райкова, която беше известна с арогантното си и високомерно държане и поведение, не само е смирена и различна, доста по-човечна, но вече по нея не се забелязва тунинг и изкуствени неща, които превръщат тялото и визията й в доста предизвикателна.

Златка Райкова и седем години по-малкия от нея спортист са заедно, но все още не бързат да кажат заветното „да”. Въпреки това отвсякъде си личи, че двамата са връзка, която е претърпяла развитие и то в много по-добра светлина от началото си.

Припомняме, че Русата Златка и ММА боецът спечелиха приза за светска двойка за 2014. Златка Райкова не престава да твърди, че е адски влюбена в красивия си по-млад приятел, а Георги Валентинов е щастлив, че е успял да свали една от най-желаните жени в България.

 

Източник: razkritia

От категорията