Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Александър Сано и Нели взривиха с неочаквана вест!

Александър Сано и Нели взривиха с неочаквана вест!

Александър Сано и красивата му половинка Нели Атанасова са решили да се вземат в края на месеца. Двамата са заедно вече седем години и от съжителството си имат дъщеря Ава. Красивата моделка и телевизионна водеща има и по-голям син Иво от връзката си с подземния бос Иво Карамански, който актьора е приел като свой. Влюбените ще се врекат в съюз за радост на малката си дъщеричка, която иска да види майка си с бяла булчинска рокля.

Въпреки че Александър Сано и хубавата бивша гимнастичка отдавна са се приели в сърцата си и за се врекли пред Бог да са завинаги заедно, детето настоява те да минат под венчило. Актьорът от сериала „Под прикритие” е решил да покани на тържеството не повече от шейсет човека и то предимно колеги и приятели. Двамата са планували церемонията да бъде на морския бряг и в курорта Слънчев бряг. Клюката на няколко пъти ги разделя.

Последната гореща мълва направи това след като Александър Сано бе „уличен” в доста „интересни“ сцени с колежката си от сериала Константина Живова. Мълвата носеше, че заради нея Александър Сано е зарязал благоверната си и родителка на детето му. Но това не е истина, категорични са Нели Атанасова и Александър Сано. Двамата са щастливи заедно и планират съвсем сериозно едно от най-важните събития в живота си.

Александър Сано и Нели са решили да се преместят и в нов дом, за който упорито пестят средства. В момента семейството живее в панелката, собственост на бившата на Иво Карамански, която те така и не са успели да превърнат в свой дом, въпреки дизайнерските умения на Нели. Затова решението им е да имат ново жилище в средната част на Стара планина. А Нели Атанасова възнамерява след като официално се врече във верност на любимия си сериозно да се захване с новия си бизнес- дизайн.

 

Източник: razkritia

От категорията