Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Скандал: Пайнера скочи на медиите, брани честта на Преслава

Скандал: Пайнера скочи на медиите, брани честта на Преслава

Наскоро една от най-оборотните певици на Митко Пайнера – Преслава – бе замесена в серия от скандали с имагинерни собственици на заведения, недоволни от услугите й на сцената.

Няколко електронни издания ексклузивно гръмнаха с новината, че хитовата изпълнителка прибирала на участие по 7000 лева хонорар, а нито пълнела заведенията, нито пък вдигала хората на крака. По думите на пресата, бившата любима на Бирмата все не била в настроение да прави купони и да радва публиката, заради което редица кръчмари канселирали изявите й.

И по повод зачестилите спекулации с името на фолк дивата, продуцентите й от “Пайнер” излязоха с отворено писмо до медиите, публикувано в сайта на музикалната компания.

Ето какво гласи то:

Преди няколко дни в регионален бургаски сайт се появи публикация относно отменено участие на Преслава. На следващия ден публикацията бе преразказана в столичен всекидневник, а ден по-късно и столичен сайт се “развихри” по случая. Ако първите две публикации представят по-скоро търговски конфликт между две заведения със сходни имена, то третата публикация тенденциозно и злонамерено използва името на Преслава. Музикална компания “Пайнер” няма да остави без отговор опитите да се очернят името и професионалните качества на една от водещите певици на компанията.

За да изясним каква е истината за този случай, се свързахме с господин Георги Найденов, който е реален собственик на “Каручкатъ” в Слънчев бряг, а не митичен руснак, както се посочва в първите публикации. Оказа се, че никой до този момент не е говорил лично с него и той не е правил изявления пред никакви медии. Всички “цитати”, в третата публикация, са пълна измислица на авторката. Георги Найденов посочва като единствена причина за отменените няколко участия лошото време и поредицата дъждовни дни, довели до по-слаба посещаемост. При отмяната на това участие, в заведението му не е пял друг изпълнител, още повече от друга музикална компания. За задоволството си от работата с Преслава и с другите изпълнители на музикална компания “Пайнер”, господин Найденов посочва програмата за гостуване на изпълнители в своите заведения в Слънчев бряг, Приморско и Созопол, където Преслава е канена още няколко пъти до края на сезона, а до нея са другите водещи имена от каталога на “Пайнер”.

Името Преслава вече 10 години е гаранция за качество и най-висок професионализъм, което се знае прекрасно от всички и за което говори обичта на десетките хиляди почитатели на нейния талант.

 

Източник: Blife.bg

От категорията