Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Дизайнерът Донка Боева срази Биляна Йотовска

Дизайнерът Донка Боева срази Биляна Йотовска

Костюмите на младия и талантлив дизайнер Донка Боева, коятооблича балета на Bedroom Beach в Слънчев бряг, както и този на софийския Bedroom Premium club, буквално съкрушиха тези на балета The Secrets Garden на Биляна Йотовска.

Тази година култовият черноморски клуб изненада гостите с повече от 12 тематични партита, сред които Future Heroes, Gotic Night, Haute Couture, White Devils, Moulin Rouge. С появата на танцьорките на сцената публиката масово започва да снима и да прави клипчета. Специален интерес предизвика вариететната програма Copy-Paste Victoria Secret.

Тя е ретроспекция на едни от най-запомнящите се визии от ревютата на известната марка между 2000 и 2013 г. На шоуто Copy-Paste Victoria Secret, което забавлява гостите и на Bedroom Beach в Слънчев бряг, и на софийския Premium club, дефилират 13 български модели, колкото са годините от 2000 до 2013 г. и които не отстъпват по красота на известните модели на Victoria Secret.

Не е без значение е и фактът, че балетът на Bedroom разчитаи на собствена хореография, дело на Галя от Сатен. За разлика от екипа на Биляна Йотовска, както твърдят светски хроникьори.

IMG_8565

“Идеята за Copy-Paste Victoria Secret дойде от самата провокация. Да имитираш визиите на красивите и известни манекенки с крила e тръпка. А аз обожавам  крилата под всякаква форма, цвят и вид. Реших да направя тази тема и заради обвиненията по мой адрес, че съм копирала костюмите за нашите тематични партита. Ето сега показвам, че освен да творя, мога и да копирам, за което също се иска умения, талант и въображение”, казва Донка Боева.

Костюмите за шоуто дизайнерката прави в продължение на месец, като за целта е използвала повече от 2000 пера, предимно внос от чужбина, защото се оказало, че нашият пазар не можел да ги осигури в нужното количество и разнообразие. Истински фурор предизвика костюмът на манекенката Адриана Лима, който Донка изработва едно към едно с оригинала.

1908384_10152590987409596_1501864263333204541_n-1

От категорията