Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Кристина Димитрова и Ревизоро кандидати на Патриотичния фронт

Кристина Димитрова и Ревизоро кандидати на Патриотичния фронт

Естрадната певица Кристина Димитрова влиза в листите на Патриотичния фронт за парламентарните избори, съобщиха от централата на коалицията на НФСБ и ВМРО.

Певицата играе от квотата на партия “Средна европейска класа” (СЕК), която се вля в НФСБ. В листата на фронта за Варна пък ще се включи Емил Димитров-Ревизоро.
Нови 6 партии се присъединиха към коалицията вчера.

Това са “Национално движение за спасение на отечеството” на д-р Тодор Рашев, Националдемократическа партия на бившия евродепутат Димитър Стоянов, Национално сдружение на запасното воинство “За честта на пагона” с лидер о.р. ген. Петър Илиев, Съюз на патриотичните сили “Защита” на доц. Йордан Величков, Национално движение “БГ Патриот” с лидер Петър Харалампиев и партията на Павел Чернев – “Свобода”.

Те се присъединиха към други 4 формации, които влязоха в НФСБ още преди евровота – СЕК, ГОРД на Слави Бинев, “Целокупна България” и сдружение “Патриот”.
Снощи съпредседателите на фронта Валери Симеонов и Красимир Каракачанов бяха приети от премиера Георги Близнашки по въпроса за т.нар. “мъртви души” в избирателните списъци. (24 часа)

От категорията