Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Джордж Клуни оглавява класацията за най-елегантно остаряващите холивудски мъже

Джордж Клуни оглавява класацията за най-елегантно остаряващите холивудски мъже

Джордж Клуни е обявен за най-елегантно остаряващия холивудски актьор, съобщи Контакткмюзик, позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Великобритания по поръчка на клиниката “Краун” за трансплантация на коса. В анкетата са участвали 1000 почитатели на киното, които е трябвало да посочат кои холивудски мъже над 40 години стареят елегантно.

Още с появата си на малкия екран преди 20 години в сериала “Спешно отделение”, Джордж Клуни грабна сърцата на дамите и оттогава неизменно е сред глобалните секссимволи. Сребърните нишки, които с годините се появиха в косите му, ни най-малко не повлияха върху чара му.

Клуни стана един от най-желаните ергени в света, но никоя от многобройните му приятелки не успя да го обвърже трайно. На сцената обаче се появи британската адвокатка Амал Аламудин, която през септември ще отведе любимеца на жените пред олтара.

Второ място в класацията за елегантно стареещи холивудски актьори заема близкият приятел на Джордж Клуни, 50-годишният Брад Пит. Следват го 51-годишният Джони Деп, британският “Джеймс Бонд” Даниъл Крейг (46 години) и австралийската звезда Хю Джакман (45 години). Челната десетка се допълва от американските актьори Мат Деймън, Матю Макконъхи, Уил Смит и Шон Пен, и британеца Колин Фърт.

От категорията