Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Щерката на Софиянски се омъжи на къмпинг Градина

Щерката на Софиянски се омъжи на къмпинг Градина

Бившият син премиер и кмет на София Стефан Софиянски, изпрати за втори път най-голямата си дъщеря Елена до олтара, съобщи “Флагман”. На плажа на къмпинг „Градина”, между Черноморец и Созопол, се събраха само най-близките приятели и роднини на младоженците. Избраникът на Елена Софиянска се казва Лъчезар Йорданов и е един от собствениците на популярното заведение, където всъщност се проведе празничния коктейл.

Още от рано през деня заведението бе затворено за посетители, а персоналът трескаво се подготвяше за предстоящата тържеството.

Около 19,00 часа гостите започнаха да пристигат, а малко след това се появи и булката, която бе съпроводена до олтара от своя баща. 32-годишната Елена Софиянска бе в семпла рокля, с голяма цепка, която бе съчетала с бели кецове.

Около нея имаше няколко малки шаферчета, като едно от тях бе нейният 7-годишен син Стефан, чийто баща се пази в тайна и до днес. На бара в къмпинг Градина пристигна и младото семейство Божкови.

Ива Софиянска и съпругът й Антон Божков бяха заедно със своята дъщеричка, която по-късно оставиха на шофьорите и охраната си, за да я откарат в лъскав хотелски комплекс, където повечето гости бяха настанени.

На щастливото събитие присъства и Лора Крумова, заедно със своя съпруг, който е съдружник и приятел на младоженеца. За настроението на гостите отговаряше Иван Лечев и компания.

Елена Софиянска е успешна бизнесдама и тази година получи награда за инвестиция от над 7 милиона лева в завод в Лясковец.

 

Източник: 24chasa

От категорията