Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Мишо Шамара от Чикаго: Аз не бягам от България, България избяга от мен

Мишо Шамара от Чикаго: Аз не бягам от България, България избяга от мен

В България няма никаква алтернатива, всичко, което ще се случи, няма да е хубаво. След изборите на 5 октомври Бойко Борисов ще се върне на власт и ретро комунизмът ще дойде с пълна сила, ще се влиза в затвора заради казани думи. Аз не бягам от България, България избяга от мен. Това заяви пред ТV7 рапърът Михаил Михайлов, известен още като Мишо Шамара.

Той се намира в предградие на Чикаго с цялото си семейство, на гости на свои приятели. Шамара обаче планира да остане извън България дълго, а при определени обстоятелства – завинаги.

“Това не значи, че ще спра да се боря с несправедливостите, диктатурите и антидемократичните хора”, отсече Шамара. Той се определи като представител на евролявото. “В никакъв случай не подкрепям Путин и неговата антифашистка политика”, категоричен е рапарът.

Шамара разкри, че заради участието на рапъра в миналогодишните протести в подкрепа на кабинета “Орешарски”Бойко Борисов му пращал “куки и ченгета”, за да го следят и тормозят.

“С какво ще бъда полезен, ако ме вкарат в затвора или ме самоубият като Мишо Бирата? Аз съм един тъп рапър, който не обича да си правят майтап с него”, отсече Шамара.

От категорията