Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Италиански шеф готвач готви на живо за Андреа Бочели

Италиански шеф готвач готви на живо за Андреа Бочели

Великият тенор Андреа Бочели ще получи специално отношение от италиански шеф-готвач. Ще бъде изградена истинска италианска кухня зад кулисите на стадион „Българска армия“ тази неделя, където тенорът ще може да се наслади на деликатеси от родна Италия.

Със задачата да впечатли звездата с кулинарните си умения ще се заеме шеф-готвачът Джузепе Ломушо от популярен италиански ресторант в сърцето на столицата. Менюто на Бочели е изготвено специално за най-обичания тенор в света и ще включва изцяло традиционни за родината му ястия.

Преди да зарадва българските си почитатели с един от най-впечатляващите концерти тази година, Маестро Бочели и семейството му ще се насладят на талиатели с телешко рагу ала Джузепе, телешко бон филе на скара със сос от пресни горски гъби, тали’ята ди поло от бут със сос от пресни гъби и за десерт – сочно тирамису по най-стара рецепта.

1

Специално заради шеф Ломушо, Бочели се е отказал от обичайното си меню, което включва пилешко и риба, и е помолил да бъде изненадан от талантливия си сънародник. Всички ястия ще бъдат приготвени на живо в специално изградена модерна кухня зад сцената.

Междувременно стана ясно, че Маестро Бочели и семейството му ще отседнат в петзвезден VIP-апартамент, който се намира в голф-клуб в непосредствена близост до София. Там ще ги очакват кожена спалня, огромни полилеи и електрическо пиано, което ще пристигне специално от Германия утре сутрин.

От категорията