Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Треньорите в “Гласът на България” започнаха да избират певци

Треньорите в “Гласът на България” започнаха да избират певци

Четиримата треньори от третия сезон на “Гласът на България” – Орлин Горанов, Миро, Наско от Б.Т.Р. и Десислава, знаят, че ще носят отговорност за представянето на певците в шоуто. Затова в сряда се събраха за първи път и започнаха да подбират фаворитите си. Тази част от кастинга се казва “На тъмно” – снима се сега, но Би Ти Ви ще я излъчи на запис през септември.

В този етап треньорите определят кой ще продължи само по пеенето, без да знаят как изглежда. След това обаче участниците сами избират в чий отбор да отидат. Трудно им е, защото и четиримата много разбират от работата си. Този сезон много от участниците променят решението си на сцената. На живо пред треньорите решават кой ще ги подготвя, обучава и подкрепя по време на цялото състезание.

От всички, които са се явили в първия ден на кастинга, поне 90% са одобрени за следващия етап – “Вокални двубои”. В него певци от един и същи отбор пеят еднакви песни и след това треньорът решава кой да продължи в шоуто.

Кастингите “На тъмно” продължават и следващата седмица. Музикалното шоу стартира на 21 септември по Би Ти Ви. Телевизията ще излъчи втория епизод на следващия ден – 22-и, от 20 ч.

От категорията