Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Скандал между Камелия и Люси за 47 хил. лв.

Скандал между Камелия и Люси за 47 хил. лв.

Пореден грандиозен скандал се развихри между бившите гаджета Люси Дяковска и Камелия Веселинова. Причината – 47 хил. лв.

Двете делили апартамент в столичния кв. “Овча Купел”, който продали за въпросната сума с уговорката да си я разделят.

Преди обаче сделката да се реализира, Камелия нападнала Дяковска още с влизането си при нотариуса, твърди в. “Монитор”. Тя започнала да я псува и обижда, като я наричала “боклук”, “парцал” и прочие.

Въпреки тези обиди обаче, Люси запазила самообладание и отвърнала “Окей, това е твоето мнение по въпроса”.

Апартаментът в “Овча купел” е купен от Люси, но тя го прехвърлила на Камелия, за да спаси имуществото си заради неуредици с групатата си No Angels. В дъното стояла колежката й Надя Бенаиса, за която преди няколко години стана ясно, че е болна от СПИН. Според немското законодателство, след като момичетата от формацията били наясно, че тя е носител на коварния вирус, подлежат на отговорност като популярни личности.

Именно заради това към финансите на членовете от бандата иск можело да предяви всеки, заразен със СПИН от Надя. За да опази имотите и натрупаното си състояние към момента, Дяковска, която беше жури в музикалното реалити по TV7 – “Музикална академия”, ги прехвърлила на името на свои верни хора. Апартаментът приписала на Камелия, която силно обичала и вярвала, че няма да я предаде.

 

Източник: news7

От категорията